Emotioneel: opa krijgt Mercedes van zijn dromen cadeau

Je kent ze wel, die emo-filmpjes waarin iemand het geschenk van zijn of haar leven krijgt en in tranen van geluk uitbarst. Mooi voor de persoon zelf, mooi om naar te kijken en een mooie manier om te tonen dat mensen allemaal zo slecht nog niet zijn… Dit is ook zo'n video, maar vooral één die we je niet wilden onthouden. Hoofdrolspeler is “Pop pop”, een 88-jarige grootvader die al tientallen jaren van een oude Mercedes 450 SL droomt maar er nooit de centen voor heeft gehad. Weet hij veel dat zo'n er zo'n model voor de deur geparkeerd staat – weliswaar met een doek erover. Pop pop gaat ervan uit dat de gecamoufleerde auto een geschenk van zijn kinderen aan zijn kleindochter is. Tot het doek wordt gelicht en hij oog in oog met zijn droomwagen komt te staan. Drie keer raden wat er vervolgens gebeurt…

Gepubliceerd op 19 oktober 2016

Partagez

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Joris Bosseloo Content & Community Manager / Chief Editor

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Mercedes voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Buzz
Jongeren omarmen nog steeds de auto, ondanks hoge kosten

Te duur. Te oubollig. Te vervuilend. Maar al te vaak wordt gezegd dat jongeren de autoliefde zijn kwijtgeraakt en voorrang geven aan alternatieve vervoersmiddelen, de zogenaamde modal shift. Maar uit een onderzoek blijkt dat de autoliefde bij jongeren terug oplaait. Van nooit weggeweest?

14 oktober 2024 3 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.