87 jaar oude Ford Model A aangereden door Toyota Corolla

Een verstrooide bestuurster van een Toyota Corolla is ingereden op een Ford Model A uit 1931, het tweede model dat ooit door Ford werd gebouwd. In één klap gingen enkele honderden uren aan restauratiewerk verloren.

Gepubliceerd op 5 juni 2018
Leestijd : 1 min

Partagez

Deze wagen die vandaag 87 jaar oud is, was destijds een verjaardagscadeau voor  de 16de verjaardag van William Smith in 1973. Nadat de auto 43 jaar in familiebezit was, besloten William Smith en zijn vader om deze Ford Model A grondig te restaureren. De totale restauratie nam twee jaar in beslag en al dat werk werd in enkele seconden vernield.

De wagen stond keurig geparkeerd in een straat in het Californische stadje Orange. De Ford A werd het slachtoffer van een verstrooide bestuurster die bovendien aan het bellen was. Haar Toyota reed achteraan in op de wagen uit 1931 en veroorzaakte heel wat schade. De dame probeerde vervolgens nog om weg te rijden en vluchtte uiteindelijk te voet weg, maar ze werd uiteindelijk staande gehouden door de politie.

Zelf op zoek naar een prachtige oldtimer? Die vind je gegarandeerd op www.autoclassic.be

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Ford voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.