Superkrachtige Jaguar XE SV Project 8 in Goodwood (+VIDEO)

De Jaguar XE SV Project 8 zal debuteren op het Festival of Speed in Goodwood en wordt voorgesteld met het Track Pack zodat hij slechts plaats biedt voor twee inzittenden. Het vermogen is gigantisch want met 600 pk is dit nog steeds de meest krachtige productie-Jaguar aller tijden.

Gepubliceerd op 29 juni 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Dankzij de 5.0 liter V8-motor van 600 pk haalt deze Jaguar XE SV Project 8 een topsnelheid van 320 km/u en spurt hij in amper 3,7 seconden van 0 tot 100 km/u. Hij zet 1.745 kg op de weegschaal en de Track Pack versie is 12,2 kg lichter omdat de achterbank hier verdwijnt. Dit is de meest radicale versie en die beschikt ook over een rolkooi.

De SVO-afdeling zal slechts 300 exemplaren van dit monster met de hand bouwen. De prijs is in verhouding want in België kost deze Jaguar XE SV Project 8 precies 183.000 €.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Jaguar voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Autosport
Ford GT MK IV: definitief afscheid

De Ford GT, de ultieme supercar van het Amerikaanse merk, beleeft de laatste maanden van zijn loopbaan. Om met een knal het schip te verlaten (het model zou definitief van de markt verdwijnen) wordt een speciale reeks gelanceerd.

14 december 2022 2 min Maxime Hérion
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.