De Skoda Kodiaq volgens Laurin&Klement

Skoda toont een nieuwe erg luxueuze afwerking voor zijn grote SUV. De Kodiaq Laurin&Klement ondergaat enkele stijlevoluties en heeft recht op extra uitrusting. Skoda kondigt ook nieuwe motorisaties aan voor de Kodiaq.

Gepubliceerd op 20 februari 2018
Leestijd : 1 min

Partagez

Deze Skoda Kodiaq Laurin&Klement draagt niet alleen de naam van de oprichters van het merk, je herkent hem ook aan het radiatorrooster met horizontale verchroomde latten. De bumpers worden in de koetswerkkleur gelakt en hij staat op nieuwe 19-duimsvelgen. Binnenin zie je het L&K-logo op de lederen zetels en er komen zwarte sierelementen op het dashboard.

De tarieven van deze versie werden nog niet bekend gemaakt en de Tsjechische constructeur geeft ook aan dat het nieuwe 1,5 l TSI blok in de Kodiaq zal worden geleverd. Deze motor levert 150 pk en wordt onder de 2.0 TSI gepositioneerd, waarvan het vermogen werd opgetrokken van 180 naar 190 pk.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Skoda voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Actualiteit
Let op voor valse wegenwachters

De ADAC, het Duitse equivalent van automobielclub Touring, waarschuwt autoreizigers voor valse pechverhelpers. Die zijn vooral in Oost-Europa actief en hebben een sluwe truc om aan je vakantiebudget te zitten.

19 juli 2024 4 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.