Grootste Europese Bugatti-showroom opent in Brussel

Bugatti Brussels opent een nieuwe showroom in het hart van de Europese hoofdstad. De showroom is ondergebracht in de hoofdzetel van D’Ieteren in Elsene. Het nieuwe Bugatti-verkooppunt heeft een oppervlakte van 120 m2 en je kan er de Chiron zien die voor het eerst in België is. Wie de showroom binnenstapt, zal er de nieuwe Bugatti supercar met 1.500 pk kunnen bewonderen. De kandidaat koper moet vooraf een seintje geven zodat hij een afspraak kan maken om te worden ontvangen in deze cocon. Hij zal zijn exemplaar in een daarvoor voorziene lounge kunnen configureren. Op een ronde witte muur worden interactieve panelen gehangen waarmee de bezoeker wordt geïnformeerd over de belangrijkste historische momenten van het merk. Aan de hand van diverse stukken die worden tentoongesteld, wil men de indrukwekkende technische details van de Chiron illustreren. Lees ook:

Gepubliceerd op 27 september 2016
Leestijd : 1 min

Partagez

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Bugatti voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Actualiteit
Let op voor valse wegenwachters

De ADAC, het Duitse equivalent van automobielclub Touring, waarschuwt autoreizigers voor valse pechverhelpers. Die zijn vooral in Oost-Europa actief en hebben een sluwe truc om aan je vakantiebudget te zitten.

19 juli 2024 4 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.