Belg aan het stuur van nieuwe Aston Martin GTE

Enkele weken geleden hadden we de eer om u als één van de eersten, de gloednieuwe Aston Martin Vantage GTE voor te stellen. Aan het stuur van deze bolide wordt een jong, Belgisch talent verwacht en het gaat om niemand minder dan Maxime Martin.

Gepubliceerd op 20 december 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Enkele dagen geleden gaf de Brusselse piloot te kennen dat hij zou opstappen bij BMW om in een nieuw avontuur te stappen. Maxime Martin is 31 jaar en besliste om voor Aston Martin te gaan rijden, meer bepaald met de gloednieuwe Vantage GTE.

Hij zal aantreden in het WEC (World Endurance Championship) dat voor het eerst in de geschiedenis over twee kalenderjaren (2018-2019) zal lopen met twee edities van de 24 Uren van le Mans in één enkel seizoen!

Het nieuws is erg verrassend, want Maxime Martin was één van de piloten die de toekomstige BMW M8 GTE mee heeft ontwikkeld. En met dat model wil de Zuid-Duitse constructeur eveneens zijn comeback maken in le Mans.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Aston Martin voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Autosport
Gocar team ontmoet pechduivel in 24 Uren Zolder

De Lamborghini Huracan van Christoff Corten en de BMW 1M van Alain De Jong gingen vol ambitie van start in de 46ste editie van de 24 Hours of Zolder, maar haalden door een crash en een motorpanne jammer genoeg de finish niet. Ook dat is autosport.

25 augustus 2024 3 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.