Een McLaren P1 in het nauw gedreven…

Hier zien we een autobestuurder met enorm veel zelfvertrouwen en met weinig kennis van de wegcode aan het werk. Met zijn exuberant dure McLaren P1 waagt de man een zeer gedurfde poging om zijn hypersportwagen tussen de muren van een gebouw en een geparkeerde vrachtwagen te murwen… De video werd opgenomen in Zweden en ging al snel viraal. Je komt immers niet elke dag een zeldzaamheid als een P1 tegen, en al zeker niet in het midden van een trottoir en met weinig bewegingsruimte aan weerskanten. Ter herinnering: van de hybride P1 werden slechts 275 exemplaren gebouwd en die snellen allemaal in 2,8 seconden naar 100 km/u. Op voorwaarde dat het verkeer dat toelaat natuurlijk… Lees ook:

Gepubliceerd op 30 augustus 2016

Partagez

Door Joris Bosseloo Content & Community Manager / Chief Editor

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands McLaren voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Buzz
Jongeren omarmen nog steeds de auto, ondanks hoge kosten

Te duur. Te oubollig. Te vervuilend. Maar al te vaak wordt gezegd dat jongeren de autoliefde zijn kwijtgeraakt en voorrang geven aan alternatieve vervoersmiddelen, de zogenaamde modal shift. Maar uit een onderzoek blijkt dat de autoliefde bij jongeren terug oplaait. Van nooit weggeweest?

14 oktober 2024 3 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.