Van carjackers ontsnappen in Zuid-Afrika: stilaan een sport? (+VIDEO)

In Zuid-Afrika zijn carjackings schering en inslag. Op Youtube vind je alvast tal van bewakingsbeelden waarop zo'n (poging tot) carjacking te zien is. Hier is een voorbeeld dat gelukkig goed afloopt…

Gepubliceerd op 22 augustus 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

We zitten in Gauteng, tussen Johannesburg en Pretoria, en we zijn getuige van een poging tot carjacking en de reactie van het getrouwde stel dat ermee te maken krijgt. Of hoe de vrouwelijke helft van het koppel de situatie achteraf omschreef: “We waren net thuis toegekomen en toen de poort openging, kwamen onze hondjes aangelopen. Ik slaagde erin één van hen vast te grabbelen maar moest uitstappen om onze andere hond bij me te krijgen. Op dat moment kwam een onbekende auto op ons afgereden.”

“De auto stopte plots en een man met een pistool kwam tevoorschijn. Ik sprong meteen terug in onze wagen, sloot het portier en gelukkig had mijn man onze Range Rover al in achteruit gezet. Hij moest enkel nog volgas geven…”

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Joris Bosseloo Content & Community Manager / Chief Editor

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Land Rover voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Buzz
Jongeren omarmen nog steeds de auto, ondanks hoge kosten

Te duur. Te oubollig. Te vervuilend. Maar al te vaak wordt gezegd dat jongeren de autoliefde zijn kwijtgeraakt en voorrang geven aan alternatieve vervoersmiddelen, de zogenaamde modal shift. Maar uit een onderzoek blijkt dat de autoliefde bij jongeren terug oplaait. Van nooit weggeweest?

14 oktober 2024 3 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.