Ontevreden klant rijdt Posche-toonzaal binnen (+VIDEO)

Het is logisch dat je datgene wil krijgen waar je voor betaald hebt, maar als dat niet gebeurt, kom je geen stap verder door je SUV in de etalage van de garage te rijden.

Gepubliceerd op 7 mei 2018
Leestijd : 1 min

Partagez

Dat is precies wat een Taiwanese man deed toen hij zijn wagen ontving zonder die gevraagde opties. Hij kocht de Panamera Sport Turismo met een reeks opties en accessoires, maar toen hij de wagen kreeg, bleek van een deel van de extra's te ontbreken. Daarop weigerde hij het saldo te betalen en wilde hij de bestelling annuleren.

De autoverkoper echter stuurde hierop een brief waarin hij erop aandrong dat het contract geldig bleef en het saldo dus betaald moest worden. De koper was het hier duidelijk niet mee eens gezien zijn reactie om de etalage van de shop in te rijden met de wagen.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Porsche voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Crash
Verzekeraars zijn niet dol op elektrische auto’s

Elektrische auto’s zijn tot een kwart duurder om te herstellen na een ongeval dan klassieke. De Duitse koepel van verzekeraars waarschuwt dan ook dat de premies daardoor nog duurder kunnen worden dan vandaag.

25 juli 2024 4 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.