Rolls-Royce verdwijnt in gigantisch zinkgat (+VIDEO)

Al ooit met de auto in een zinkgat terechtgekomen? De eigenaar van deze Rolls-Royce Ghost kan er in ieder geval van meespreken… Dit spraakmakende tafereel vond onlangs plaats in Harbin, de hoofstad van de Chinese provincie Heilongjiang. De Rolls was net vertrokken nadat het verkeerslicht op groen was gesprongen, om plots enkele meters in het wegdek te verdwijen. Een zinkgat van jewelste! De chauffeur van de Ghost heeft zichzelf uit de Engelse luxeslee moeten bevrijden om vervolgens uit het zinkgat te klauteren. Wat er nog overschiet van de Rolls-Royce? Niet veel goeds. Volgens de bekende krant The Mirror mogen we zelfs spreken van een “perte totale”.

Gepubliceerd op 2 oktober 2017

Partagez

Door Joris Bosseloo Content & Community Manager / Chief Editor

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Rolls-Royce voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Crash
Verzekeraars zijn niet dol op elektrische auto’s

Elektrische auto’s zijn tot een kwart duurder om te herstellen na een ongeval dan klassieke. De Duitse koepel van verzekeraars waarschuwt dan ook dat de premies daardoor nog duurder kunnen worden dan vandaag.

25 juli 2024 4 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.