Crash

Vluchtmisdrijf: getuige wil bestuurder tegenhouden met hamer (+VIDEO)

Bizar tafereel in Miami… Na een crash waarbij meerdere wagens betrokken raakten, trachtte een van de partijen de plaats te ontvluchten met zijn zwaar beschadigde Infiniti SUV. Al hebben getuigen daar een stokje voor proberen te steken…

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 20 mrt. 2018 | Leestijd: 2 min

De zilverkleurige Infiniti QX70 reed eerst een stukje achteruit – moeizaam, welteverstaan – waarop omstaanders op de bestuurder zijn beginnen roepen en zelfs hebben geprobeerd de portieren te openen. Aangezien dat niet lukte, werden een zwaarder middel ingezet.

Met zwaarder, bedoelen we hier een hamer (!). Dit gereedschap werd gebruikt om enkele ruiten van de Infiniti in te slaan, maar nog steeds zonder het gewenste resultaat want de man kon zich een weg tussen het volk en andere auto's banen.

Advertentie – lees hieronder verder

Ontsnapt?

Niet echt, want de 25-jarige bestuurder werd even verderop door een politiepatrouille aangemaand zich aan de kant te zetten. En ook al lukte dat niet, achteraf werd hij toch maar netjes gearresteerd en aangeklaagd voor onverantwoord rijgedrag, vluchtmisdrijf en het “zwaar onder invloed zijn van verdovende middelen”.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon