Bugatti Chiron zou 480 km/u halen

De Bugatti Chiron heeft nog niet getoond wat hij in zijn mars heeft want hij wordt vandaag begrensd op 380 km/u. Sneller kan enkel met de speciale sleutel waarmee je de modus maximale snelheid kan activeren zodat de topsnelheid stijgt naar 420 km/u. Volgens Andy Wallace, testpiloot bij het merk, zou de Chiron zonder snelheidsbegrenzer in staat zijn om 450 km/u te halen.

Gepubliceerd op 26 juni 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Hij laat ook weten dat De Bugatti Chiron het snelheidsrecord van de snelste productiewagen zal aanvallen. Dat staat op dit ogenblik op naam van de Bugatti Veyron Super Sport die 431 km/u snel is.

Andy Wallace voegt eraan toe dat de Chiron zelfs sneller dan 450 km/u zou kunnen rijden als Michelin erin lukt om de banden te verbeteren. Men zou mogelijk 483 km/u kunnen halen, of 300 mph, net zoals de Hennessey Venom F5.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Bugatti voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Autosport
Ford GT MK IV: definitief afscheid

De Ford GT, de ultieme supercar van het Amerikaanse merk, beleeft de laatste maanden van zijn loopbaan. Om met een knal het schip te verlaten (het model zou definitief van de markt verdwijnen) wordt een speciale reeks gelanceerd.

14 december 2022 2 min Maxime Hérion
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.