Unieke Ferrari F12TdF wordt geveild

Eén van de zeldzame Ferrari F12 Tour de France exemplaren zal binnenkort worden verkocht op een veiling in de Verenigde Staten. Dit exemplaar puilt uit van de opties en is gelakt in de Franse kleuren. De geschatte prijs bedraagt 1,3 miljoen euro.

Gepubliceerd op 21 december 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Dit is de ultieme versie van de F12 met een V12-motor die 780 pk levert, de wagen onderging ook een afslankingskuur van 110 kg. Er werden slechts 799 exemplaren gebouwd van deze F12 tdF. Door zijn opmerkelijke motor spurt deze F12 in minder dan drie seconden van 0 tot 100 km/u.

Binnen enkele weken zal één van deze zeldzame exemplaren worden geveild door RM Sotheby’s in Arizona. De bolide heeft een striping met de kleuren van de Franse vlag in combinatie met een blauwe koetswerkkleur. Dit model is verder uitgerust met tal van accessoires voor een totaalbedrag van ruim 100.000 euro.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Ferrari voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Autosport
Ford GT MK IV: definitief afscheid

De Ford GT, de ultieme supercar van het Amerikaanse merk, beleeft de laatste maanden van zijn loopbaan. Om met een knal het schip te verlaten (het model zou definitief van de markt verdwijnen) wordt een speciale reeks gelanceerd.

14 december 2022 2 min Maxime Hérion
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.