Alpine A110: 252 pk voor 1.080 kg (+VIDEO)

Alpine maakt bij de opening van het autosalon van Genève eindelijk alle details bekend over de nieuwe A110. De compacte Franse sportieveling zet amper 1.080 kg op de weegschaal en levert een vermogen van 252 pk.

Gepubliceerd op 8 maart 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Dankzij een aluminium structuur is Alpine erin geslaagd om het gewicht van de wagen te beperken. Daarom is deze kleine sportieveling in staat om de oefening van 0 tot 100 km/u in amper 4,5 seconden af te klokken. De 1.8 liter grote viercilinder levert 252 pk.

Ondanks het beperkte gewicht moet deze Alpine A110 in deze moderne tijden niet onderdoen voor zijn hedendaagse concurrenten op vlak van uitrusting. Hij biedt voldoende comfort en viseert vooral zijn Duitse concurrenten met een prijs van ongeveer 58.000 €.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Alpine voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Autosalon
Autosalon van Parijs 2024: Citroën C4 neemt afscheid van diesel en handbak

Op de vorige editie van het Autosalon van Parijs blonk Citroën nog uit in afwezigheid, deze keer zet het merk een zowat volledig vernieuwde line-up in de schijnwerpers. Kon niet op het appel ontbreken: een facelift van de C4 en zijn X-broertje. En je zal de nieuwe niet gauw verwisselen met de oude.

16 oktober 2024 2 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.