Mercedes-Benz Classe C Break: Logisch vervolg!

Mercedes-Benz heeft zopas de breakversie van zijn C-Klasse onthuld. Deze nieuwe generatie is enkele kostbare centimeters gegroeid. Het model is nu 4,70 meter lang en 1,81 meter breed. Bovendien lijkt het interieur door de wielbasis van 2,84 meter iets comfortabeler.

Gepubliceerd op 28 mei 2014
Leestijd : 1 min

Partagez

Uiteraard wordt ook met de praktische kant rekening gehouden, zoals een break betaamt. De koffer kan minstens 490 liter slikken. Met neergeklapte achterbank wordt dat zelfs 1510 liter. Tot slot kan de koffer dankzij de ‘handenvrije’ optie met één voetbeweging onder de achterbumper worden geopend.

Onder de motorkap van de C-Klasse Break liggen dezelfde krachtbronnen als bij de vierdeurs. De catalogus vermeldt dus de viercilinder Diesel BlueTEC met een vermogen tussen 115 en 204 pk en de benzinemotoren (4 of 6 cilinders) die goed zijn voor 156 tot 333 paarden. Later wordt het aanbod benzinemotoren nog aangevuld met de oplaadbare plug-in C350 Hybrid.

Qua uitrusting springt vooral de introductie van het systeem Connect Me in het oog. Dat laat de bestuurder toe contact op te nemen met de hulp- of pechdiensten. Dankzij dat systeem kan de bestuurder ook via zijn tablet of smartphone ‘communiceren’ met zijn C-Klasse Break.

Deze Mercedes-Benz zou in september naar de showrooms komen. Voor de standaardversie moet u minstens € 30 000 neertellen.

Wat zijn uw eerste indrukken van deze C-Klasse Break?

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Mercedes voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Autosalon
Autosalon van Parijs 2024: Citroën C4 neemt afscheid van diesel en handbak

Op de vorige editie van het Autosalon van Parijs blonk Citroën nog uit in afwezigheid, deze keer zet het merk een zowat volledig vernieuwde line-up in de schijnwerpers. Kon niet op het appel ontbreken: een facelift van de C4 en zijn X-broertje. En je zal de nieuwe niet gauw verwisselen met de oude.

16 oktober 2024 2 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.