Mercedes E-klasse ondergaat opfrisbeurt

Mercedes toont ons de update van de E-klasse. De esthetische veranderingen blijven veeleer beperkt, want het gaat voornamelijk om technologische updates in een markt die steeds sneller evolueert.

Gepubliceerd op 30 april 2018
Leestijd : 1 min

Partagez

Bij de lancering van deze generatie E-klasse stelde Mercedes dat dit de meest intelligente berline was. In een recenter verleden kwam de facelift van de S-klasse op de markt en die werd andermaal de vaandeldrager van het Mercedes-gamma! De E-klasse blijft echter niet bij de pakken zitten en erft vandaag de nieuwste technologie van zijn grote broer.

Zo wordt de semi-autonome rijfunctie verder verbeterd, want de auto kan voortaan zijn snelheid aanpassen bij het naderen van kruispunten en verkeersrotondes. Het infotainmentsysteem wordt herzien en zal voortaan de oproepen van twee geconnecteerde telefoons gelijktijdig kunnen verwerken.

Qua motorisaties zien we de komst van de E53-motor die de E43 vervangt. Deze elektrisch geassisteerde zescilinder-in-lijn motor levert 435 pk.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Mercedes voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Autosalon
Autosalon van Parijs 2024: Citroën C4 neemt afscheid van diesel en handbak

Op de vorige editie van het Autosalon van Parijs blonk Citroën nog uit in afwezigheid, deze keer zet het merk een zowat volledig vernieuwde line-up in de schijnwerpers. Kon niet op het appel ontbreken: een facelift van de C4 en zijn X-broertje. En je zal de nieuwe niet gauw verwisselen met de oude.

16 oktober 2024 2 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.