Nieuwe Suzuki Swift eindelijk officieel

Vorige week kregen we al een eerste glimp van de nieuwe Suzuki Swift nadat een brochure was uitgelekt. Vandaag geeft Suzuki de eerste beelden vrij van deze nieuwe compact. In afwachting van de voorstelling op een Europees autosalon houdt Suzuki nog wat informatie achter de hand.

Gepubliceerd op 29 december 2016
Leestijd : 1 min

Partagez

Enkel de specificaties van de Swifts die voor de Japanse markt zijn bedoeld, worden vrijgegeven. We weten dat Japanse klanten de keuze zullen hebben tussen drie transmissies (manueel, automaat of CVT) en de Swift kan worden uitgerust met noodremhulp en automatische dagrijlichten. 

Op deze officiële beelden kan je de nieuwe Swift vanuit alle hoeken ontdekken en het is duidelijk dat de proporties behouden blijven. De nieuweling blijft 3,85 meter lang. Ook het originele design aan de C-stijl valt op, net als het grotere radiatorrooster en het geactualiseerde interieur.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Suzuki voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Autosalon
Autosalon van Parijs 2024: Citroën C4 neemt afscheid van diesel en handbak

Op de vorige editie van het Autosalon van Parijs blonk Citroën nog uit in afwezigheid, deze keer zet het merk een zowat volledig vernieuwde line-up in de schijnwerpers. Kon niet op het appel ontbreken: een facelift van de C4 en zijn X-broertje. En je zal de nieuwe niet gauw verwisselen met de oude.

16 oktober 2024 2 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.