S-Klasse Cabriolet : Mercedes toont ook interieur

Half september zal Mercedes op het salon van Frankfurt de S-Klasse Cabriolet voorstellen. En om die voorstelling wat aantrekkelijker te maken, krijgen we nu al een voorproefje van het design. Op deze foto zien we uiteraard de S-Klasse Cabriolet maar je ziet vooral zijn illustere voorganger, de fraaie 300SE W112. Die wagen was precies 44 jaar geleden het ultieme voorbeeld van luxueus met de haren in de wind rijden.

Gepubliceerd op 26 augustus 2015
Leestijd : 1 min

Partagez

We weten nog niet zoveel over deze nieuweling. We kunnen slechts verwijzen naar de recente uitspraken van Ola Källenius, een van de boardmembers bij Daimler. De man liet recent via een persbericht het volgende weten. “De nieuwe S-Klasse Cabriolet staat symbool voor onze passie voor individuele mobiliteit en onze tijdloze exclusiviteit. Precies dat willen we met onze klanten delen.”

In die zin kunnen we ons verwachten aan een van de meest begeerlijke cabrio’s op de markt. We weten nu al dat de wagen het platform deelt met de S-Klasse Coupé. Op deze eerste foto zien we ook een bijzonder luxueus afgewerkt interieur.

Het interieur wordt uiteraard afgewerkt met de fraaiste leersoorten, dito houtinleg en geborsteld aluminium. Qua comfort kunnen de inzittenden rekenen op verwarmde en gekoelde stoelen, het AIRSCARF-systeem waarbij je warme lucht in de nek krijgt. Mercedes voorziet ook een intelligente airconditioning. Het ziet er ook naar uit dat de constructeur de wagen met AIRCAP zal uitrusten. Dit systeem moet alle inzittenden “uit de wind zetten”.

Denkt u dat deze cabrio beter zal zijn dan de Bentley Continental GTC ?

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Mercedes voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Autosalon
Autosalon van Parijs 2024: Citroën C4 neemt afscheid van diesel en handbak

Op de vorige editie van het Autosalon van Parijs blonk Citroën nog uit in afwezigheid, deze keer zet het merk een zowat volledig vernieuwde line-up in de schijnwerpers. Kon niet op het appel ontbreken: een facelift van de C4 en zijn X-broertje. En je zal de nieuwe niet gauw verwisselen met de oude.

16 oktober 2024 2 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.