Jeremy Clarkson in zijn allereerste Top Gear: lachen! (+VIDEO)

We spreken 1988 en Jeremy Clarkson was nog niet de bekende/beruchte tv-ster die hij vandaag is. Je herkent hem meteen, al kunnen wij onze glimlach moeilijk achterwege laten bij het zien van de krullende haardos. Dat krijg je nu eenmaal als je beelden van vroeger bekijkt. Maar wat als je er zelf mee geconfronteerd word?

Gepubliceerd op 8 maart 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Nette kleren, een das, mooi taalgebruik… Allemaal zaken die we van Clarkson niet gewoon zijn. Hij droeg zelf geen jeansbroek, iets waar we vandaag net aan gewend zijn. Jeremy werd onlangs in een programma met zichzelf geconfronteerd en dat is best een grappige situatie geworden.

Iets verder in het filmpje komt de 'grote transitie'. Die was, volgens de standaarden vandaag, wel een beetje ongelukkig. Het strakke pak moest plaatsruimen voor een (iets te) hippe lederen jas en die immense haardos… Tja… In ieder geval mocht de presentator toen al snelle Bentleys en Ferrari's testen, dus 's nachts wakker liggen van zijn grappige voorkomen zal hij wellicht niet gedaan hebben. Trouwens, in de jaren '90 zag zowat iedereen er een beetje idioot uit, deze redacteur incluis.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Joris Bosseloo Content & Community Manager / Chief Editor

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Bugatti voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.