De Rolls-Royce Cullinan als cabriolet of pick-up?

Volgt er van de nieuwe Rolls-Royce Cullinan (SUV) ook een cabrio of pick-up? Als het van digitaal designer X-Tomi afhangt, mag dat zeker!

Gepubliceerd op 14 mei 2018
Leestijd : 1 min

Partagez

De Rolls-Royce Cullinan is nog maar pas officieel voorgesteld en X-Tomi Design heeft geen moeite gespaard om enkele bijkomende versies te bedenken. De meest realistische oefeningen zijn de  Cullinan Coupé en Drophead Coupé; een cabrioversie van deze SUV.

De designer ging zelfs nog een stapje verder, want hij toont ook een Sport-versie. Voor een ander merk zou dit volstrekt normaal zijn, maar een sportieve afgeleide past niet meteen bij de filosofie van Rolls-Royce. Een dergelijke versie zal het productiestadium bijgevolg nooit halen.

Als kers op de taart stelt X-Tomi Design nog onwaarschijnlijker versies voor, waarvan je de afbeelding hierboven ziet. Het gaat om een Cullinan pick-up, alsjeblieft!

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Rolls-Royce voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Buzz
Aegis Coupé: een auto vrij van alle beperkingen

Een auto ontwerpen is een proces waarbij rekening moet worden gehouden met verschillende eisen, die specifiek zijn voor elk merk: aandrijving, diverse technische componenten, leveranciers en designfilosofie en -geschiedenis. Is het mogelijk om al deze verplichtingen te negeren? Een selecte groep ontwerpers is de uitdaging aangegaan en heeft een prachtig resultaat bereikt met de Aegis Coupé.

25 december 2023 2 min David Leclercq
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.