Een Rolls-Royce met 6 wielen?

Na Mercedes, Land Rover (Kahn Design) en Ford (Hennessey); ziehier de onwaarschijnlijke beelden van een Rolls-Royce 6×6 die op het internet de ronde doen!

Gepubliceerd op 28 december 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

De voorbije weken zagen we al een bijkomend 6×6-voertuig opduiken bij Kahn Design die een Land Rover Defender verbouwde naar een zeswieler en ook Hennessey onthulde zopas zijn VelociRaptor 6×6 op basis van een Ford Raptor.

Maar, eerlijk, we verwachtten ons niet aan een bijkomende concurrent van dit kaliber met de magische naam Rolls-Royce op de achterklep. Op dit ogenblik gaat het slechts om enkele officieuze schetsen die op de Wraith zijn gebaseerd en het werk zijn van de Indiase designer Vivek.

We weten echter dat Rolls-Royce inderdaad 4×4-plannen (of liever SUV-plannen) heeft met de Cullinan. Het klopt ook dat de constructeur steeds meer wil evolueren naar unieke modellen en in die zin is de stap naar een 6×6 niet veraf… al zouden wij ons er niet aan wagen!

Gelooft u in een dergelijk project?

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Rolls-Royce voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Buzz
Aegis Coupé: een auto vrij van alle beperkingen

Een auto ontwerpen is een proces waarbij rekening moet worden gehouden met verschillende eisen, die specifiek zijn voor elk merk: aandrijving, diverse technische componenten, leveranciers en designfilosofie en -geschiedenis. Is het mogelijk om al deze verplichtingen te negeren? Een selecte groep ontwerpers is de uitdaging aangegaan en heeft een prachtig resultaat bereikt met de Aegis Coupé.

25 december 2023 2 min David Leclercq
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.