Porsche Cayenne omgebouwd tot pick-up

Wanneer een premiumspeler als Mercedes een pick-up mag bouwen, kan Porsche dat ook. Tenminste, als het van designer X-Tomi afhangt want hij toont ons alvast zijn visie op een Porsche Cayenne pick-up.

Gepubliceerd op 2 oktober 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

De pick-up markt lijkt steeds vaker premiummerken aan te trekken. Mercedes lanceerde zopas de X-klasse en ook Tesla gaf aan dat het merk binnenkort een pick-up versie zal voorstellen.

Dit kan alvast andere premiummerken zoals Porsche aan het denken zetten. De kans dat de Porsche pick-up er komt, is echter klein want de Duitse constructeur heeft zelfs nog niet bevestigd of er een dieselversie onder de motorkap van de derde generatie Cayenne zal komen. De komst van een pick-up is wellicht nog onwaarschijnlijker!

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Porsche voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Buzz
Aegis Coupé: een auto vrij van alle beperkingen

Een auto ontwerpen is een proces waarbij rekening moet worden gehouden met verschillende eisen, die specifiek zijn voor elk merk: aandrijving, diverse technische componenten, leveranciers en designfilosofie en -geschiedenis. Is het mogelijk om al deze verplichtingen te negeren? Een selecte groep ontwerpers is de uitdaging aangegaan en heeft een prachtig resultaat bereikt met de Aegis Coupé.

25 december 2023 2 min David Leclercq
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.