Toyota Partnerzone

Win een Toyota Yaris Hybride, waag je kans!

Toyota, de hybride-pionier onder de autoconstructeurs, organiseert een wedstrijd met een fantastische hoofdprijs. De winnaar mag immers een gloednieuwe Toyota Yaris Hybride mee naar huis nemen. Klaar om je kans te wagen? Lees dan vooral verder…

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 9 okt. 2017 | Leestijd: 2 min

20 jaar geleden bracht Toyota een eerste hybridemodel op de markt. Het is dus geen toeval dat het merk vandaag met voorsprong marktleider is met meer dan 11 miljoen hybrides op deze planeet. In België telt het hybridegamma niet minder dan 7 modellen: de Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Prius, Grand Prius+, C-HR en RAV4. Wist je trouwens dat 2/3 van alle hybrides die vandaag rondrijden, Toyota's zijn? En de helft van alle verkochte Toyota's hybrides?

Advertentie – lees hieronder verder

De afgelopen 20 jaar is Toyota zijn hybridesysteem blijven perfectioniseren. Vandaag is het dan ook een van de efficiëntste op de markt. In tegenstelling tot herlaadbare hybrides, uitgerust met batterijen die met een stekker worden opgeladen, herlaadt het Full-Hybrid-systeem van Toyota zichzelf tijdens het rijden.

Vergelijk het een beetje met de dynamo van een fiets: energie die wordt vrijgegeven bij het remmen en vertragen, wordt opgeslagen en vervolgens wordt de elektromotor gevoed tijdens het accelereren. Zo is het mogelijk om meer dan 50% van het traject volledig elektrisch af te leggen.

Om die laatste stelling te bewijzen, nodigt Toyota je uit om de Yaris Hybride, de goedkoopste hybride op de markt, uit te testen bij een verdeler in je buurt. En misschien win je er wel één! Klaar om je kans te wagen? Klik dan hier!

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon