5 Porsche Macans met een historische racelook

Porsche toonde in Singapore 5 Macans in een historisch livrei met een duidelijke knipoog naar de hoogdagen voor Porsche in de autocompetitie.

Gepubliceerd op 29 december 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

De SUV’s – waarvan we vandaag nog niet weten wat Porsche er mee van plan is (misschien wel een veiling?) – werden gefotografeerd in de straten van de oude stad en dit leverde fraaie plaatjes op.

We zien bijvoorbeeld een legendarische «Rothmans», herkenbaar aan het blauw-witte koetswerk waarbij de kleuren worden gescheiden door een gouden streep. Er is ook de originele look van de 917 «Pink pig» uit de 24 uren van le Mans maar de Macan wordt ook getoond in het rood-gele livrei, alweer een knipoog naar de 917 uit le Mans.

De twee meest geslaagde exemplaren hebben de illustere Gulf en Martini-kleurstelling. De eerste is lichtblauw gelakt met de obligate oranje band (zoals bij het brandstofmerk). De laatste versie herken je aan de iconische rode en blauwe striping van de likeurmaker.

Welke versie vind jij het mooist?

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Porsche voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.