Alpina gaat nog een stapje verder met de B3 S en de B4 S (+VIDEO)

De Alpina B3 S en B4 S krijgen dezelfde facelift als de BMW 3-reeks en zijn coupé-afgeleide, de 4-reeks. We zien enkele cosmetische aanpassingen maar de grootste evolutie dit duidelijk onder de motorkap. De zescilinder-in-lijn motor levert voortaan 440 pk.

Gepubliceerd op 6 maart 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

De 3.0 l bi-turbomotor wint 7 % vermogen en 10 % aan trekkracht (660 Nm) dankzij een grondige aanpassing van de drukvoeding en de koeling van de motor. Er komt ook een nieuwe ZF-achttrapsautomaat. Op die manier doet de B3 S Bi-turbo zelfs beter dan de M3 die 430 pk levert.

Qua look volgen de Alpina’s de evoluties van de BMW 3- en 4-reeks met de nieuwe koplampen met ledtechnologie. De laterale strepen op de flanken en de velgen blijven typisch Alpina. Deze modellen zijn leverbaar als berline, coupé, cabrio en break. Klanten kunnen ze met twee- of met vierwielaandrijving bestellen en de Alpina’s halen topsnelheden tot 300 km/u.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands BMW voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.