Designverantwoordelijke Land Rover neemt tuners op de korrel

Gerry McGovern wil heel wat tuners het gras voor de voeten wegmaaien door betere varianten van de bestaande modellen te creëren via de SVO-afdeling. Die divisie houdt zich slechts bezig met bijzondere modellen van de Britse constructeur. 

Gepubliceerd op 22 maart 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Tuners vertrekken doorgaans van een bestaand model en willen dit verbeteren door esthetische of aerodynamische wijzigingen toe te voegen.  Dergelijk praktijken – die veelvuldig voorkomen – bevallen de designdirecteur bij Land Rover allerminst. Volgens Gerry McGovern “is het eenvoudig om één of ander spoilertje te monteren op een bestaand product. Ik zou hen maar wat graag een eigen auto zien ontwerpen. Ze gebruiken ons intellectueel eigendom en maken winst op onze rug”.

De man gaat nog een stap verder en stelt: “We gaan hen met SVO uit de markt concurreren. De mogelijkheden en de kwaliteiten van ons werk zijn veel uitgebreider  dan die van de tuners.”

 

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Land Rover voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.