Deze Audi R8 is bijzonder extravagant

Ondanks zijn camouflageprint, rijdt deze Audi R8 niet onopgemerkt voorbij omwille van de dakkoffer en de 20-duimsvelgen. Zo ziet u maar dat zelfs de meest exotische modellen niet gespaard blijven van tuning.

Gepubliceerd op 28 mei 2018
Leestijd : 1 min

Partagez

Het is niet makkelijk om een supercar die wordt aangedreven door een atmosferische V10-motor en een prijskaartje heeft van ruim € 118.000 nog opvallender te maken. 

Het Canadese Wrap-Workz uit Vancouver is erin geslaagd, dankzij de camouflageprint met schakeringen van blauw, wit en zwart. Een ander belangrijk onderscheid zijn de zwarte 20-duimsvelgen die werden geleverd door PUR Wheels. Wilt u dezelfde velgen, maar het ontbreekt u aan een Audi R8? Geen nood, de leverancier levert ze ook voor de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio en de Jaguar F-Type.

Deze R8 dankt zijn unieke look voornamelijk de opvallende dakkoffer. Wanneer je met deze Audi aan topsnelheid wil rijden, moet je hem wel eerst demonteren!

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Audi voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.