Motortimbre van Porsche 911 aangepast door Fi Exhaust (+VIDEO)

Heel wat liefhebbers kunnen de klank van de nieuwe Porsche 911 Carrera met zijn turbomotor maar matig appreciëren. Een toeleverancier voorziet voortaan een oplossing met een uitlaat die deze 911 mk2 veel brutaler laat klinken.

Gepubliceerd op 24 januari 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Sinds de facelift van enkele maanden geleden maakt de Porsche 911 niet langer gebruik van een atmosferische flat 6 maar wel van een flat 6 turbo. Tal van liefhebbers betreuren het gebrek aan klank sinds deze aanpassing. Gelukkig bestaan er nog steeds 911-modellen die trouw blijven aan de atmosferische motor maar zelfs voor de “basisversie” van de 911 bestaan er oplossingen.

Daarvoor moet men in Taiwan zijn waar Fi Exhaust een kit levert voor de 911 991 mk2. Deze firma ontwikkelde een nieuwe uitlaatlijn die de klank van de uitlaat danig verandert. Deze sound kan bovendien van op afstand worden geregeld. U kan het resultaat zelf beoordelen aan de hand van deze video.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Porsche voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.