Zuid-Afrikaanse Audi RS6 met liefde voor DTM

Op Zuid-Afrikaanse wegen kan je een Audi RS6 kruisen die zo van het circuit lijkt geplukt. Hat gaat om een oefening van de plaatselijke tuner Race! die – qua aerodynamica – zondermeer de meest extreme RS6 ooit heeft gebouwd.

Gepubliceerd op 4 juni 2018
Leestijd : 1 min

Partagez

De Zuid-Afrikaanse preparateur heeft zijn inspiratie gehaald bij de één van de creaties van de bekende skiër Jon Olsson. Enkele jaren later toont Race! een versie die er qua aerodynamica fel op lijkt. Deze bolide is echter rechts gestuurd zodat hij op Zuid-Afrikaanse wegen kan rijden.

Deze Audi RS6 krijgt vooraan een gigantische splitter aangemeten in combinatie met bijkomende aerodynamische elementen onder de koplampen. De wagen beschikt eveneens over erg brede wielkasten die voorzien zijn van extra elementen om de stroomlijn van deze Duitse DTM-kampioen te optimaliseren.

De achterkant blijft al evenmin gespaard van aanpassingen, want we zien een grote achtervleugel en een ronduit buitensporig grote diffuser. Met deze Audi RS6 kan je er in elk geval zeker van zijn dat je nooit onopgemerkt voorbij komt.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Audi voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.