Alfa Romeo Giulia en Stelvio Nring: Collector's items

De Alfa Romeo Stelvio en Giulia Nring, die in maart op het Salon van Genève werden voorgesteld, geven nu al hun details vrij. Maar opgelet, het aanbod is beperkt!

Gepubliceerd op 19 juni 2018
Leestijd : 1 min

Partagez

Slechts 108 exemplaren van elk van de twee modellen worden te koop aangeboden. Dat cijfer werd niet toevallig gekozen: het stemt overeen met de leeftijd van het merk Alfa Romeo. Dat is slechts één verwijzing naar de merkgeschiedenis van deze beperkte reeks, die zijn naam ontleent aan het befaamde Duitse circuit, waar de constructeur tal van zeges behaalde. De laatste dateert van 1993 met een 155 Ti in de DTM. Noteer meteen ook dat de Stelvio een recordtijd met een SUV neerzette op de gevreesde Nordschleife : 7 minuten en 51,7 seconden.

Naast de iriserende grijze tint onderscheiden de Giulia en Stelvio Nring zich eveneens door kleine attenties voor de toekomstige eigenaars. Zo wordt elk exemplaar geleverd met zijn schaalmodel op 1/18, een paar Sparco-handschoenen, Quadrifoglio machetknoppen en schoenen van Car Shoe.

Deze reeks richt op de fans en verzamelaars van het merk, en daarom zal elke wagen van een certificaat van FCA Heritage voorzien worden waardoor hij onmiddellijk een ‘collectors items’ wordt.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Alain De Jong journalist, tekstschrijver, communicatiespecialist

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Alfa Romeo voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Actualiteit
Let op voor valse wegenwachters

De ADAC, het Duitse equivalent van automobielclub Touring, waarschuwt autoreizigers voor valse pechverhelpers. Die zijn vooral in Oost-Europa actief en hebben een sluwe truc om aan je vakantiebudget te zitten.

19 juli 2024 4 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.