Mercedes-oorlog op de openbare weg (+VIDEO)

Wat als agressieve bestuurders met elkaar in de clinch gaan zonder dat ze effectief uit hun voertuigen stappen? Dan kan het snel escaleren tot een waar autogevecht…

Gepubliceerd op 21 augustus 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Deze beelden werden opgenomen in Rusland en zorgen voor heel wat plaatsvervangende schaamte. BMW's waren er niet bij betrokken – voor zij die graag met de vinger wijzen – maar wel twee Mercedessen. En geen kleine modellen bovendien.

De chauffeur van de eerste generatie ML – de grijze SUV – lijkt het incident in gang te zetten. Eerst raakt de kolos een zwarte G63 AMG vol jongeren, met een grote bluts in de flank van de kloeke 4×4 als resultaat.

Als tegenreactie wordt de achtervolging ingezet en worden we geconfronteerd met een misselijkmakende situatie die voor Mercedes-adepten als zeer frustrerend kunnen worden ervaren. Wie er uiteindelijk wint? In onze ogen niemand.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Joris Bosseloo Content & Community Manager / Chief Editor

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Mercedes voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Buzz
Jongeren omarmen nog steeds de auto, ondanks hoge kosten

Te duur. Te oubollig. Te vervuilend. Maar al te vaak wordt gezegd dat jongeren de autoliefde zijn kwijtgeraakt en voorrang geven aan alternatieve vervoersmiddelen, de zogenaamde modal shift. Maar uit een onderzoek blijkt dat de autoliefde bij jongeren terug oplaait. Van nooit weggeweest?

14 oktober 2024 3 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.