Nissan X-Trail 4Dogs: speciaal voor honden (+VIDEO)

Nissan heeft een X-Trail bedacht speciaal voor mensen met honden. Hij heeft tal van extra’s die handig zijn voor honden zoals een koffer die helemaal met leer werd bekleed, een geïntegreerde douche en een uitschuifbare inloopbrug.

Gepubliceerd op 13 maart 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Volgens een enquête die in Groot-Brittannië werd gevoerd zijn 89 % van de hondeneigenaars bereid om een voertuig te kopen met specifieke uitrusting op maat van hun viervoeter. Dit is meteen de reden waarom Nissan dit model voorstelt.

Deze X-Trail 4Dogs beschikt over een koffer die ontwikkeld werd voor twee honden en voorzien is van een aangepaste lederen bekleding. De wagen is uitgerust met een 360° douche en een aangepaste droger. Deze zaken zijn ideaal na een wandeling in het slijk. Nissan voorziet ook drinkkommen met lekbeveiliging en er is zelfs een camera en een micro zodat je de honden vanaf de bestuurdersstoel in de gaten kan houden.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Nissan voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.