Subaru Viziv Performance: sportieve toekomstvisie (+VIDEO)

In het kader van het autosalon van Tokyo onthult Subaru deze concept: de Viviz Performance. Het zou de voorbode kunnen zijn van de lancering van de nieuwe Subaru WRX STI.

Gepubliceerd op 26 oktober 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Het autosalon van Tokyo opent van 27 oktober tot 5 november de deuren voor het grote publiek. Deze Subaru Viziv Performance Concept wordt er in wereldpremière onthuld. De constructeur geeft ook aan dat dit het belangrijkste Subaru-nieuws is op de stand!

Het is jammer dat we op dit ogenblik nog geen duidelijke informatie hebben over de motorisatie. We gaan er echter van uit dat het om een typische Subaru-aandrijving zal gaan: een benzinemotor met boxer architectuur in combinatie met een permanente vierwielaandrijving.

Deze Viziv Performance Concept belichaamt de toekomstvisie van Subaru met atypische rondingen en vooral opmerkelijke koplampen. De Japanse constructeur geeft duidelijk aan hoe rijplezier er in de toekomst moet uitzien.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Subaru voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.