Suzuki e-Survivor: trendy concept

Suzuki neemt het autosalon van Tokyo te baat om de e-Survivor voor te stellen. Het gaat om een elektrisch aangedreven offroad conceptwagen die met zijn gewaagde look wel eens de voorbode van een elektrische Jimny zou kunnen zijn.

Gepubliceerd op 27 september 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Omwille van de grote bodemspeling en de uitstekende op- en afrijhoeken van het koetswerk, lijkt deze e-Survivor klaar om alle terreinen te trotseren. Net zoals de Jimny zou hij heel wat veel grotere 4×4-modellen het nakijken kunnen geven op vlak van terreinmogelijkheden.

De nieuwe generatie van de Suzuki Jimny is overigens in ontwikkeling en zou zich kunnen inspireren op deze concept. Afgaande op de eerste spyshots zal hij niet lijken op deze concept , tenzij er ook een open variante komt zoals de X-90 die in de jaren negentig werd verkocht. Het ziet er echter naar uit dat er een elektrische versie op stapel staat en die zou vandaag veel beter in de tijdsgeest passen. De e-Survivor wordt aangedreven door vier elektromotoren die in de wielen werden geïntegreerd.

Lees ook:

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Suzuki voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.