Dream Cars

918, P1 en LaFerrari in dezelfde garage

Het magazine Top Gear maakte recent een vergelijkende test met de drie meest begeerde bolides op onze planeet : Ferrari LaFerrari, McLaren P1 en Porsche 918 Spyder. Om ook beeld en klank te hebben, heeft het magazine de kans te baat genomen om ook een video te maken. Hoewel de test de gewone sterveling even laat wegdromen, schept men een sfeerbeeld van de dagelijkse beslommeringen van de gelukkige eigenaar.

Stéphane Lémeret Stéphane Lémeret | Gepubliceerd op 30 jan. 2015 | Leestijd: 2 min

Zijn naam ? Paul Bailey. Hij is zakenman en ook de eerste man ter wereld die deze drie wagens in zijn garage heeft staan. Hij heeft er uiteraard de middelen voor. Precies drie jaar geleden verkocht de man zijn telecombedrijf voor een slordige 28 miljoen Pond, of ongeveer 37.569.000 euro !

De bemiddelde liefhebber heeft reeds een dertigtal sportwagens in zijn garage waar deze drie supercars geenszins mochten ontbreken. De enige “moeilijkheid” voor de man bestaat er in om ’s ochtends de juiste wagen uit de garage te kiezen om zijn nieuwste speeltje te gaan ophalen.

Advertentie – lees hieronder verder

Een dergelijke situatie deed zich voor op de dag dat de man zijn nieuwe LaFerrari moest gaan ophalen die hij twee jaar eerder had besteld. Hij vertrok samen met zijn vrouw aan boord van zijn P1. Bij de dealer vertrok de vrouw verder met de P1 om onderweg een vriend op te pikken. Zo konden ze bij de Porsche-dealer de 918 afhalen die daar stond om af te stellen. Kortom, op de terugrit waren de drie bestuurders weinig discreet.

Vindt u dit aanvaardbaar ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon