Bugatti Chiron : 467 km/u en een nieuwe teaser

We kregen al een eerste teaser van de Chiron als kerstcadeau maar Bugatti zet het nieuwe jaar in met een volgende teaser van het super sportieve nieuwkomer. Er gaan ook voor het eerst geruchten over de topsnelheid van de Chiron want die zou 467 km/u bedragen.

Gepubliceerd op 4 januari 2016
Leestijd : 1 min

Partagez

Met de teaser die we met Kerstmis te zien kregen, konden we ons een beeld vormen over het design van de bolide die de Bugatti Veyron zal vervangen. De nieuwe officiële Bugatti-foto geeft een beeld van het potentieel van de Chiron. Op concrete informatie is het voorlopig nog wachten maar het Tsjechische magazine ProDriver meent al meer te weten.

Zij stellen dat ze de topsnelheid van de toekomstige Chiron al kennen en die zou 467 km/u bedragen. Deze haast onwezenlijke snelheid is misschien niet uit de lucht gegrepen want de 1.200 pk krachtige Veyron haalt vandaag al een top van 430 km/u. Voor de Chiron stelt men een vermogen van 1.500 pk in het vooruitzicht.

Gelooft u dat deze snelheid officieel zal worden bevestigd?

Bugatti ziet de nieuwe Chiron kerstcadeau (21-12-15)

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Nicolas Joannès Journalist & Videomaker

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Bugatti voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Autosport
Ford GT MK IV: definitief afscheid

De Ford GT, de ultieme supercar van het Amerikaanse merk, beleeft de laatste maanden van zijn loopbaan. Om met een knal het schip te verlaten (het model zou definitief van de markt verdwijnen) wordt een speciale reeks gelanceerd.

14 december 2022 2 min Maxime Hérion
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.