De Audi R8 uit Final Fantasy kost 50 miljoen yen

Een iets aangepaste Audi R8 maakte enkele maanden geleden zijn opwachting in de film Kingsglaive : Final Fantasy XV, om het gelijknamige spel dat deze maand uitkomt te promoten. Dit unieke exemplaar is nu te koop en zijn eigenaar wordt weldra door lottrekking bepaald. De enige voorwaarde om kandidaat te zijn is het exacte budget van 50.000.015 yen, omgerekend ongeveer 426.000 euro, te kunnen ophoesten. Dat stemt overeen met het dubbele van de gewone verkoopprijs van een Audi R8. Maar voor dat budget krijgt de gelukkige eigenaar wel een uniek model in handen, dat zich onderscheidt door specifieke decoraties op de side blades, de zijspiegels en de luchtinlaten, carbon elementen of velgen met een uniek design. Onder de motorkap zit nog steeds de 610 pk sterke V10.

Gepubliceerd op 16 november 2016

Partagez

Door Alain De Jong journalist, tekstschrijver, communicatiespecialist

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Audi voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Autosport
Ford GT MK IV: definitief afscheid

De Ford GT, de ultieme supercar van het Amerikaanse merk, beleeft de laatste maanden van zijn loopbaan. Om met een knal het schip te verlaten (het model zou definitief van de markt verdwijnen) wordt een speciale reeks gelanceerd.

14 december 2022 2 min Maxime Hérion
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.