Nieuwe Aston Martin Vantage: de eerste schetsen

Naast het patent van de BMW X2 is op het Japanse octrooibureau een veel exclusievere auto opgedoken. Het gaat duidelijk om een nieuwe Aston Martin, die inspiratie zoekt bij de DB10 van de jongste James Bond-film.

Gepubliceerd op 6 juli 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

De sportieve tweezitter met de motor voorin lijkt te klein om een Vanquish te kunnen zijn. Het is ook geen DB11, die te recent is. Daarom lijkt het logisch dat het hier gaat om de nieuwe Vantage. Of toch in elk geval een studie van de designers van het merk, want de komst van de productieversie ligt nog ver in de toekomst. En terwijl de voorkant doet denken aan die van de DB10, lijkt de achterkant meer op die van de Vulcan geïnspireerd.

Wanneer hij op de markt komt, zou deze sportieveling moeten kunnen rekenen op de recente 5.2-V12 die is geïntroduceerd door de DB11, maar ook op de 4.0-V8 die Aston Martin bij AMG inkoopt. Voor de overbrenging heeft Aston Martin belooft dat er keuze is tussen een automatische en een manuele versnellingsbak.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Nicolas Joannès Journalist & Videomaker

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Aston Martin voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Autosport
Ford GT MK IV: definitief afscheid

De Ford GT, de ultieme supercar van het Amerikaanse merk, beleeft de laatste maanden van zijn loopbaan. Om met een knal het schip te verlaten (het model zou definitief van de markt verdwijnen) wordt een speciale reeks gelanceerd.

14 december 2022 2 min Maxime Hérion
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.