Op het einde van de openingsavond stelde Joost Arijs die in 2012 door Gault & Millau werd verkozen tot “beste Belgische patissier” het als volgt. “Heel veel bezoekers hebben deze origineel verpakte sportwagen gewaardeerd omdat ze ook mochten toetasten. De pralines vlogen de deur uit. Gelukkig waren we goed voorbereid en hadden we nog enkele duizenden exemplaren in reserve.” In amper een uur tijd was de motorkap al helemaal leeg gegeten !
Om het koetswerk helemaal vol te leggen met chocola, had men 27.000 pralines nodig, of omgerekend 180 kilogram chocola. Om de wagen te decoreren, trok de patissier en zijn assistent ruim 17 uur uit. Het spreekt dat Joost Arij vooraf moet geoefend hebben op een Audi om na te gaan of al dat lekkers wel goed zou blijven liggen op het koetswerk.
Zou u lang kunnen weerstaan aan de charmes van deze chocoladen Audi TT ?
Advertentie – lees hieronder verder
Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be