Fun

Ongezien : Peugeot 405 vermomd als hond!

Alle middelen zijn goed om zich over het verlies van een dierbare te zetten. Sommige zijn echter origineler dan andere. Zo vond een herder uit het Engelse Battle er niets beter op dan een eerbetoon te brengen door zijn Peugeot 405 break te restylen naar het beeld van zijn trouwe viervoeter.

| Gepubliceerd op 17 nov. 2014 | Leestijd: 2 min

Dave Isaac realiseerde ter nagedachte van Floss een onuitgegeven kunstwerk. Na een houten structuur op de auto geplaatst te hebben, verzamelde hij de nodige vacht om het koetswerk helemaal te bedekken en het voorkomen van zijn hond te geven. Dit kunstwerk kostte hem 2.500€, maar diende gelukkig tot iets.

Dave Isaac gebruikte het namelijk om Floss te vervangen, met het nodige resultaat. Toen de herder op één van zijn weiden kwam met zijn vermomde 405, reageerden de schapen op dezelfde wijze alsof het Floss betrof. In een interview met de Daily Mail gaf hij de volgende uitleg: “Schapen staan niet bekend voor hun intelligentie en ze hebben blijkbaar het verschil niet opgemerkt. Ik kan mijn 405 dus gebruiken voor mijn werk!”

Advertentie – lees hieronder verder

Jammer genoeg blijkt dit werktuig toch niet zo handig, omdat de wagen te breed is om door de omheiningen te raken. Daarom neemt Dave Isaac er weldra weer afscheid van en gaat deze Peugeot 405 op Ebay zetten. Misschien een leuk hebbeding voor liefhebbers van een beestige vierwieler…

En hoe zou u uw huisdier willen eren?

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon