Video: de Mercedes G-Klasse wordt gek

Het merk met de ster lijkt wel gek geworden. Ze onthult een video van een bijzondere Mercedes G-Klasse die in het midden van de woestijn met open dak rijdt. Deze Mercedes G-Klasse 63 AMG is uitgerust met zes aandrijfwielen.

Gepubliceerd op 18 maart 2013
Leestijd : 1 min

Partagez

De waanzinnige Mercedes G-Klasse

Het gaat om een echte mutant. Die Mercedes G-Klasse is uitgerust met een extra as en een 6×6 aandrijving. Hij is uitgerust met korte versnellingen, vijf blokkerende differentiëlen en 37 inch banden waarvan de bandenspanning vanuit de cabine geregeld kan worden. Dankzij die uitrusting kan de wagen de moeilijkste omstandigheden buiten de piste aan.

De pick-up van 3,8 ton wordt aangedreven door een V8 bi-turbo met AMG-logo. Hij ontwikkelt 544 pk en 760 Nm koppel. De versnellingsbak is automatisch en beschikt over zeven versnellingen.

Militaire precisie

Het merk van Stuttgart kondigt ook aan dat veel onderdelen van de Mercedes G-Klasse 63 AMG 6×6 afkomstig zijn van versterkte voertuigen die in verschillende landen gebruikt worden door het leger.

Advertentie – lees hieronder verder

De Mercedes G-Klasse 63 AMG 6×6 is 2,3 meter hoog, 2,1 meter breed en 5,87 meter lang. De kolos kan ongelofelijke hellingen aan en plassen van 1 meter diep doorkruisen. De cabine van deze Mercedes G-Klasse is wel voorzien van de nodige luxe, die ook kenmerkend is voor het merk. Momenteel is er nog geen sprake van een prijs of een productiedatum.

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Mercedes voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.