Wat als Rolls-Royce een echte 4×4 zou lanceren?

Die zou misschien op deze virtuele creatie lijken. Hij staat in elk geval erg ver van de Cullinan conceptwagen. Dit is het toekomstige SUV-model van Rolls-Royce. De creatie die we hier te zien krijgen oog veel agressiever en is getekend op basis van de Ghost.

Gepubliceerd op 8 augustus 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Designer MoAoun liet zijn inspiratie de vrije loop want hij koos voor offroad banden, koetswerkbeschermers voor- en achteraan in combinatie met kunststof spatbordverbreders. Er werden ook extra lampen geplaatst en de achterkant werd volledig aangepast zodat er ruimte kwam voor een grote dakkoffer.

Het spreekt voor zich dat deze concept het productiestadium nooit zal halen. Liefhebbers van een SUV-versie van huize Rolls moeten nog tot 2018 geduld uitoefenen want dan komt de Cullinan op de markt. Die laatste wordt vooral ontwikkeld met het oog op straatgebruik want hij werd ook al op de Nürburgring gezien tijdens testwerk. De versie die we op deze beelden zien, is duidelijk wel opgewassen tegen een stukje offroad.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Rolls-Royce voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.