Mobiliteit

De ideale camper aanschaffen: 9 cruciale tips!

Campers, motorhomes of mobilhomes, velen dromen ervan om op een andere manier te gaan reizen. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je overweegt om zo’n gevaarte aan te kopen? Lees deze tips voor je naar de showroom trekt. Inhoud  1. Probeer ervaring op te doen   2. Hou rekening met je gezinssituatie … Continue reading “De ideale camper aanschaffen: 9 cruciale tips!”

Bart De Landtsheer | Gepubliceerd op 14 sep. 2017 | Leestijd: 10 min

Campers, motorhomes of mobilhomes, velen dromen ervan om op een andere manier te gaan reizen. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je overweegt om zo’n gevaarte aan te kopen? Lees deze tips voor je naar de showroom trekt.

Campers, motorhomes of mobilehomes bestaan in vele maten en gewichten, letterlijk. Om erachter te komen welke het beste bij jou past, dien je je vooraf een aantal pertinente vragen te stellen. Met deze tips bereid je je optimaal voor op je eerste bezoek aan de showroom want ‘wikken en wegen’ doe je beter niet in het bijzijn van de verkoper. Kortom: doe een groot deel van het denkwerk thuis want het aanbod is enorm, de modellen divers en de prijzen navenant.

 



 
 


 


 


 


 


 


 


 


Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon