Autosalon Brussel 2017: de nieuwigheden bij Kia

Kia stelt de nieuwe Rio voor het eerst in België voor. Hij krijgt op de stand op het Autosalon van Brussel het gezelschap van de nieuwe Niro, de kleine hybride SUV, en ook de Optima waarvan de break, de hybride en de GT-versie worden opgevoerd.

Gepubliceerd op 12 januari 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

De vernieuwde Kia Rio is een rivaal van de Renault Clio en de Peugeot 208 en toont zich dynamisch en verleidelijk. Hij wordt aangedreven door moderne driecilinder-benzinemotoren met naar keuze een vermogen van 100 of 120 pk.

De kleine Kia Niro staat eveneens op de stand van de Koreaanse constructeur te pronken. Met zijn hybride aandrijving die hij deelt met de Hyundai Ioniq en een schappelijke prijs, heeft hij eveneens de nodige verleidingskracht. 

Tenslotte kunnen de bezoekers naast de Optima, ook de elektrische Soul, de Sorento of de kleine monovolume Venga (her)ontdekken.

Lees ook:

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Alain De Jong journalist, tekstschrijver, communicatiespecialist

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Kia voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Autosalon
Autosalon van Parijs 2024: Citroën C4 neemt afscheid van diesel en handbak

Op de vorige editie van het Autosalon van Parijs blonk Citroën nog uit in afwezigheid, deze keer zet het merk een zowat volledig vernieuwde line-up in de schijnwerpers. Kon niet op het appel ontbreken: een facelift van de C4 en zijn X-broertje. En je zal de nieuwe niet gauw verwisselen met de oude.

16 oktober 2024 2 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.