Mercedes onthult het interieur van de volgende E-Klasse

Mercedes geeft druppelsgewijs informatie vrij over de nieuwe generatie E-Klasse die volgend jaar op de markt komt. Vandaag zien we de eerste beelden van het interieur waarin we twee gigantische schermen zien in combinatie met een vernieuwend bedieningssysteem.

Gepubliceerd op 10 december 2015
Leestijd : 1 min

Partagez

Een en ander is geïnspireerd op de S-Klasse. De nieuwe E-Klasse wordt bedacht met twee grote 12,3 inch schermen. Die vervangen enerzijds het klassieke tellercluster en anderzijds het infotainment scherm. Mercedes kiest niet voor aanraakschermen en houdt vast aan de bediening via de centrale draaiknop. Op het stuur zien we voortaan ook twee geïntegreerde trackpads.

De centrale console oogt veel lichter omdat heel wat knopjes verhuisden naar het centrale scherm. De console zelf kan je in 64 verschillende kleuren verlichten. Op vlak van audio voorziet Mercedes een Burmester-systeem met 23 luidsprekers en een totaalvermogen van 1.450 Watt.

Vindt u het interieur van de nieuwe E-Klasse geslaagd?

Scoop : Geen V6 meer voor toekomstige Mercedes E Klasse ! (22-10-14)

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Nicolas Joannès Journalist & Videomaker

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Mercedes voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Autosalon
Autosalon van Parijs 2024: Citroën C4 neemt afscheid van diesel en handbak

Op de vorige editie van het Autosalon van Parijs blonk Citroën nog uit in afwezigheid, deze keer zet het merk een zowat volledig vernieuwde line-up in de schijnwerpers. Kon niet op het appel ontbreken: een facelift van de C4 en zijn X-broertje. En je zal de nieuwe niet gauw verwisselen met de oude.

16 oktober 2024 2 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.