Spanjaard koopt Nissan X-Trail via Twitter

Twitter is het kanaal bij uitstek om via een “hashtag” in combinatie met een aantal woorden een “buzz” te creëren. Dat is precies wat deze Spanjaard deed toen hij via deze applicatie zijn nieuwe wagen wilde kopen.

Gepubliceerd op 20 juli 2016
Leestijd : 1 min

Partagez

Via de hashtag #compraruncocheportwitter (koop een auto via Twitter) vroeg Raul Escolano verschillende autodealers om hem een auto voor te stellen door enkel gebruik te maken van het sociale netwerk. Diverse verkopers speelden het spel mee. Een Nissan-dealer liet zijn prospect zelfs kennis maken met de X-Trail aan de hand van een video.

Voor de potentiële klant volstond dat echter niet. Na de eerste selectieronde liet hij de uiteindelijke keuze over aan zijn “volgers”. Die mochten hun stem uitbrengen op één van de drie kandidaten: de X-Trail, een Toyota Verso of een VW Touran. De Japanse SUV kreeg de meeste stemmen waarop de man vroeg om de sleutels op te sturen. Hij maakte vervolgens kennis met zijn nieuwe wagen op de hoofdzetel van de invoerder. 

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Nissan voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Nieuwe modellen
Verovert zelfrijdende robotaxi Tesla Cybercab onze straten?

Elon Musk belooft een revolutie teweeg te brengen in de mobiliteit met zijn Cybercab, een volledig zelfrijdende elektrische robotaxi voor minder dan 30.000 dollar. Dit futuristische voertuig kan onze steden veranderen tegen 2027. Maar is dat realistisch?

14 oktober 2024 3 min David Leclercq
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.