De nieuwe Mercedes A-klasse virtueel getuned

Alhoewel de kleine Mercedes A Klasse nog maar pas is onthuld, namen enkele tuners hem reeds onder handen. Gelukkig bleef het nog bij wat virtuele transformaties.

Gepubliceerd op 5 maart 2018
Leestijd : 1 min

Partagez

Specialist X-Tomi Design kwam al op de proppen met een rendering van een getunede versie van de Mercedes A Klasse. Hier merken we een sterk verlaagd koetswerk en Vossen-velgen in een opvallend tintje. Het koetswerk is dan weer wat discreter uitgevoerd in mat grijs met zwarte stickers.

De nieuwe A Klasse wordt de ster op de stand van Mercedes op het Salon van Genève dat deze week zijn deuren opent. Het gaat om een compleet nieuw model met een motorenaanbod met vermogens tot 224 pk. Althans in een eerste fase, want later worden nog A35 en A45 AMG varianten verwacht.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Alain De Jong journalist, tekstschrijver, communicatiespecialist

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Mercedes voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Buzz
Aegis Coupé: een auto vrij van alle beperkingen

Een auto ontwerpen is een proces waarbij rekening moet worden gehouden met verschillende eisen, die specifiek zijn voor elk merk: aandrijving, diverse technische componenten, leveranciers en designfilosofie en -geschiedenis. Is het mogelijk om al deze verplichtingen te negeren? Een selecte groep ontwerpers is de uitdaging aangegaan en heeft een prachtig resultaat bereikt met de Aegis Coupé.

25 december 2023 2 min David Leclercq
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.