Tesla Roadster als shooting brake?

Met zijn strakke lijnen en zijn explosieve acceleraties maakte de nieuwe Tesla Roadster onlangs een stevige indruk tijdens zijn voorstelling. Maar sommige vinden nu reeds dat hij wat ruimer mocht zijn, zoals deze illustrator aantoont.

Gepubliceerd op 27 november 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Van de Ford Mustang of de Tesla Model S bedachten de Photoshop-specialisten al heel wat breakversies. Nu ging X-Tomi Design meteen aan de slag om een Tesla Roadster break te creëren.

Dit virtuele concept werd ShootingBrake gedoopt en het onderscheidt zich door een iets minder aflopende daklijn die meer ruimte achterin oplevert. Hiermee nemen ook het koffervolume en de hoofdruimte voor de passagiers achterin toe die deze tweede generatie van de Roadster kan herbergen. Zij kunnen zo optimaal meegenieten van de prestaties van de Roadster die de sprint van 0 tot 96 km/u in 1,9 seconden afhaspelt.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Alain De Jong journalist, tekstschrijver, communicatiespecialist

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Tesla voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Buzz
Aegis Coupé: een auto vrij van alle beperkingen

Een auto ontwerpen is een proces waarbij rekening moet worden gehouden met verschillende eisen, die specifiek zijn voor elk merk: aandrijving, diverse technische componenten, leveranciers en designfilosofie en -geschiedenis. Is het mogelijk om al deze verplichtingen te negeren? Een selecte groep ontwerpers is de uitdaging aangegaan en heeft een prachtig resultaat bereikt met de Aegis Coupé.

25 december 2023 2 min David Leclercq
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.