Eerste SUV van Rolls-Royce wordt getest

Rolls-Royce onthulde al enkele officiële foto’s van de toekomstige Cullinan. Deze SUV is weliswaar nog stevig gecamoufleerd, maar geeft toch al een idee van de proporties van het model, dat binnenkort een intensief wereldwijd testprogramma zal ondergaan. Rolls-Royce gaat zeker nog niet onmiddellijk en in detail de eerste SUV in zijn geschiedenis onthullen, maar het Engelse merk wil vooral zijn aandeelhouders geruststellen: de ontwikkeling schiet goed op. De Cullinan wordt weldra aan extreme klimatologische omstandigheden aan de poolcirkel en in het Midden-Oosten onderworpen.

Gepubliceerd op 2 december 2016
Leestijd : 1 min

Partagez

De nieuwe Cullinan introduceert een nieuw aluminium platform dat door alle Rolls-Royces vanaf 2018 gedeeld zal worden. Het prestigemerk geeft nog geen details vrij over zijn nieuw model, maar belooft dat het zeker een nieuwe referentie in zijn klasse zal worden. Hiermee is de Bentley Bentayga gewaarschuwd!

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Alain De Jong journalist, tekstschrijver, communicatiespecialist

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Rolls-Royce voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Spionfoto's
“Eerste Ferrari-SUV gelekt!”

Zoals je misschien al wist, gaat Ferrari een SUV op de markt brengen om te concurreren met de Urus, de absolute kaskraker van Lamborghini. Die allereerste off-roader van het sportwagenmerk uit Maranello gaat Purosangue heten, het Italiaanse woord voor volbloed. Is dit ‘m?

23 februari 2022 3 min Joris Bosseloo
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.