Scoop: de volgende BMW 5 Reeks Touring is op weg

Onze fotografen wisten een licht gecamoufleerd exemplaar van de toekomstige breakversie van de nieuwe BMW 5 Reeks te verrassen. Net zoals de berline, zou ook deze nieuwe variant een maatje groter worden en meer kofferruimte bieden. De nieuwe BMW 5 Reeks berline heeft een kofferinhoud van 530 liter, of 10 liter meer dan de vorige generatie. Gezien de toegenomen lengte en breedte, zal ook in de nieuwe breakversie het volume van 560 liter van de huidige generatie ruimschoots verbeterd worden. Wat het design betreft, zal BMW wellicht uit hetzelfde vaatje tappen als de berline en deze mooie lijn ook gaaf houden voor zijn grote break. Op vlak van motoren rondt de 462 pk sterke M550i het gamma bovenaan af, want de comeback van een M5 break staat nog steeds niet op het programma.

Gepubliceerd op 15 november 2016

Partagez

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Alain De Jong journalist, tekstschrijver, communicatiespecialist

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands BMW voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Spionfoto's
“Eerste Ferrari-SUV gelekt!”

Zoals je misschien al wist, gaat Ferrari een SUV op de markt brengen om te concurreren met de Urus, de absolute kaskraker van Lamborghini. Die allereerste off-roader van het sportwagenmerk uit Maranello gaat Purosangue heten, het Italiaanse woord voor volbloed. Is dit ‘m?

23 februari 2022 3 min Joris Bosseloo
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.